Mobilhuset Fredericia

Adresse: Danmarksgade 16

Post nr. & by: 7000, Fredericia

Telefon: 75 91 10 10

Mobilhuset Middelfart

Adresse: Algade 66

Post nr. & by: 5500, Middelfart

Telefon: 75 91 10 12

Mobilhuset Skanderborg

Adresse: Adelgade 67

Post nr. & by: 8660, Skanderborg

Telefon: 75 91 10 13

Hvad kan vi gøre bedre?

Hos Mobilhuset, gør vi os brug af originale reservedele så vidt som muligt. De reservedele som ikke kan fåes originale er i samme kvalitet som originale, som også er kaldt OEM. Du skal derfor ikke bekymre dig om at din telefon mister kvalitet. Dog er langt de fleste dele originale hos os, men hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte vores medarbejdere.

Garanti

Hos Mobilhuset har du garanti på alle reparationer udarbejdet af en af vores butikker.

Vi udsteder 12 måneders garanti på skærmreparationer og alle andre reservedele.

Vi udsteder 6 måneders garanti på udskiftning af batterier.

Ovenstående er dog ikke gældende ved selvforskyldte skader, som forkert brug, dårlig vedligeholdelse eller andet. Hvis nævnte ikke er tilfældet og det er en fejl fra os eller fra vores leverandører, skal vi meddeles om dette indenfor rimelig tid.

Vandafvisende enheder

Mange nyere telefoner bliver markedsført som vandafvisende, ved reparation af en af dine vandafsvisende enheder bliver produktet hverken bedre eller dårligere. Producenterne påtager sig ikke ansvaret for vandskader, de samme betingelser gælder Mobilhuset. Da produkterne kun bliver markedsført som “vandafvisende” kan vi ikke påtage os dette ansvar.

Sikkerhedskopiering

Vi påtager os ikke ansvaret for tab af data, men bestræber os altid på at bevare alle vores besøgendes data. Vi har i meget sjældne tilfælde opdaget at der under en reparation er blevet mistet data, det er derfor en god ide at tage backup af alt dit data før en reparation.