Mobilhuset Århus

Mobilhuset Århus tilbyder reparation og servicering af mobile kommunikations enheder. Udover reparation har Mobilhuset et stort udvalg af tilbehør og udstyr til alle de populære mærker.

Butikken

Sidste skud på stammen er vores dejlige butik Aarhus butik. Placeret lige centralt i Aarhus, vi ligger nemlig på den efterspurgte gågade, Ryesgade. Hos os kan du indlevere din telefon eller tablet til omgående reparation, imens vi reparere kan du passende gå en tur i den dejlige by Aarhus. Ønsker du hellere at vente i butikken, giver vi meget gerne en kop kaffe imens vi ordner din telefon.

Ved at åbne en butik i Aarhus ville vi imødekomme vores kunders forespørgsler af billig iPhone, iPad, Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia og andre smartphone samt tablet reparationer i Aarhus. Samtidig ville vi også imødekomme andre behov som fx at udbyde et større udvalg af smartphone tilbehør til vores kunder i Aarhus. Derved lever vi også op til vores slogan “alt til smartphones under et tag!” og samtidig yde en mere kvalitets rig service.

Vi har massere af erfaring og er dygtige indenfor vores fag. Hver måned reparere vi hundredevis af telefoner og vi håber at vi også kan hjælpe dig.

Aarhus Adresse:

Ryesgade 9

8000, Aarhus C

Telefon: 71747061

Email: Aarhus@mobil-huset.dk

Åbningstider

Mandag-Torsdag10:00-18:00
Fredag10:00-19:00
Lørdag10:00-16:00
SøndagLukket