Mobilhuset Skanderborg

Mobilhuset Skanderborg tilbyder reparation og servicering af mediekommunikations enheder. Udover reparation har Mobilhuset et stort udvalg af tilbehør og udstyr til alle de populære mærker.

Mobilhuset Skanderborg

Adelgade 67

8660, Skanderborg

Telefon: 75 91 10 10

Åbningstider

Mandag-Torsdag10:00-17:30
Fredag10:00-18:00
Lørdag10:00-14:00
SøndagLukket

Skanderborg afdelingen

Vores anden afdeling er Mobilhuset Skanderborg, som åbnede tilbage i 2015. Butikken ligger centralt i byen (Adelgade) i Skanderborg.

Her kan du, ligesom alle vores andre afdelinger, indlevere din smartphone, tablet eller anden enhed til omgående reparation, imens vi servicerer din enhed, kan du passende gå en tur i midtbyen, besøge storcenteret ved siden af, med masser af muligheder for at handle, eller opleve den charmerende by. Du kan selvfølgelig også tage plads i butikken indtil din enhed er klar til brug igen.

Vores idé om at åbne en afdeling i Skanderborg, var for at imødekomme det store behov for billige og holdbare løsninger af iPhone, iPad, Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia, OnePlus, Xiaomi og Motorola reparationer og software/OS services.

Samtidig ville vi også øge de begrænsede muligheder af tilbehør til mediekommunikationsenheder til vores kunder i Skanderborg. Derved lever vi op til vores kendte slogan “alt til smartphones under et tag!”.

Vi har efterhånden mange årtiers erfaring bag os, og er dygtige inden for vores fag. Hver måned reparere vi hundredevis af telefoner og vi håber at vi også kan hjælpe dig.