Ofte stillede spørgsmål

Vedrørende reparationer, udskiftninger og andre services af smartphones og tablets.

Kan jeg bare komme forbi med min defekte enhed når det passer mig?

I princippet ja, så kan du altid komme forbi i en af vores butikker i enten Fredericia, Middelfart eller Skanderborg for at få hjælp og rådgivning. Vi har reservedele til de fleste populære mærker og enheder. Hvis ikke vi har varen på lager kan vi i de fleste tilfælde bestille dem hjem inden for rimelig tid, da størstedelen af vores leverandører befinder sig indenfor EU.Hvor lang tid tager det at reparere min telefon?

Vi klarer de fleste udskiftninger, reparationer og services indenfor 1-2 timer. Telefoner og tablets (herunder iPads) der er limet sammen er typisk klar til dagen efter. Vi har lånetelefoner til rådighed hvis dette ønskes. Ved indlevering af din smartphone eller tablet, får du altid besked om hvornår din enhed forventes klar til brug igen, og vi aftaler et tidspunkt for afhentning.


Min enhed kan ikke oplade, skal opladerstikket skiftes?

Ikke nødvendigvis. Det kommer meget an på hvorfor den ikke vil oplade. Typisk skal der blot en rens til, da der over tiden bliver samlet sådan noget som fnug fra lommer ind i enhedens ladeport. Det kan derfor være svært at få kablet til at komme igennem og give enheden strøm.

Rens af opladerstik: 199,-

Udskiftning af ladestik: Fra 299,-

Hvis rensen ikke hjælper på problemet, bliver dette selvfølgelig fratrukket i rabat ved en evt. udskiftning. Hvis du er i tvivl, så kom forbi en af vores butikker i enten Fredericia, Middelfart eller Skanderborg og få en gratis vurdering.


Min telefon kan ikke tænde, kan det reddes og samtidig betale sig at redde?

Det kommer meget an på din smartphone model og mærke. Du kan altid få gratis rådgivning via. mail eller i vores fysiske butikker. Du skal selvfølgelig ikke betale for noget der ikke kommer til at virke. Du vil altid få besked om prisen forud for reparationen og skal derfor bekræfte prisen før vi foretager os noget som helst.


Hvilke mærker og modeller kan I reparere?

Vi reparerer stort set alle mærker og modeller der kan betale sig. Ved nogle modeller kan det dog bedst betale sig at købe en ny og få mere for pengene. Dette vil du også blive informeret om forud for en evt. udskiftning.