Mobilhuset Fredericia

Mobilhuset Fredericia tilbyder reparation og servicering af mobile kommunikations enheder. Udover reparation har Mobilhuset et stort udvalg af tilbehør og udstyr til alle de populære mærker.

Mobilhuset Fredericia

Danmarksgade 16

7000, Fredericia

Telefon: 75 91 10 10

Åbningstider

Mandag-Fredag10:00-18:00
Lørdag10:00-14:00
SøndagLukket

Fredericia afdelingen

Vores første afdeling er Mobilhuset Fredericia, som åbnede tilbage i 2013. Butikken ligger centralt i midtbyen (Danmarksgade) i Fredericia.

Her kan du indlevere din smartphone, tablet eller andre enheder til omgående reparation, imens vi servicerer din enhed, kan du passende gå en tur i midtbyen med masser af muligheder for at handle, eller opleve de smukke historiske volde eller lignende. Du kan selvfølgelig også tage plads i butikken indtil din enhed er klar til brug igen.

Vores idé om at starte et værksted, var grundet den store efterspørgsel af billig iPhone, iPad, Samsung, Sony, HTC, LG, Nokia, OnePlus, Xiaomi og Motorola reparationer i Fredericia.

Samtidig ville vi også imødekomme andre behov som fx at udbyde et større udvalg af tilbehør til medie kommunikationsenheder til vores kunder i Fredericia.

Dermed lever vi op til vores kendte slogan “alt til smartphones under et tag!”.

Vi har mange års erfaring bag os, og er dygtige inden for vores fag. Hver måned reparere vi hundredvis af telefoner og vi håber at vi også kan hjælpe dig