Handelsbetingelser for Mobilhusets Online shop

Generelle oplysninger om Mobilhuset.dk

Virksomhedsnavn: Mobilhuset

Adresse: Danmarksgade 16
7000, Fredericia
CVR-nr.: 35119558
Telefon: 75 91 10 10
E-mail: kontakt@mobil-huset.dk

Levering

Vi leverer med Post Nord eller DAO365, alt efter hvilken løsning der er billigst og mest fordelagtig for begge parter.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Alle der handler hos Mobilhuset.dk, har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten/-fristen udløber efter 14 dage, fra dagen du har modtaget alle dine produkter.
Du skal indenfor fristens udløb meddele os om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, ved at mærke et relevant “emnefelt” i din mail til os.

Du kan kontakte os vedrørende returret, fortrydelsesret eller andet på ovenstående Email under emnet “Generelle oplysninger om Mobilhuset.dk”

Nederst på siden kan du benytte dig af vores kontaktformular, hvorefter vi kan kontakte dig med enten et telefonisk opkald eller en mail. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af ordren uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering & produktets stand ved returnering
Du skal indenfor 14 dage, efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, sende produktet tilbage. Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet er pakket ind på en forsvarlig måde, så standen på produktet ikke svækkes. Vi forventer at produktet er i originalstand med indpakningen, medmindre andet er aftalt. Du bærer selv risikoen for fra afsendelse til modtagelse hos vores kontor/lager.

Returnering foregår på den måde at vi opretter et retur label som bliver sendt pr. email, som skal printes ud og afleveres til nærmeste pakkeshop. (Oplysninger følger ved en returnering)

Du hæfter kun for den eventuelle forringelse af produktets værdi, som skyldes håndtering eller andet en hvad der er nødvendigt for at kunne fastslå produktets egenskaber, eller måden, den fungerer på.

Du kan afprøve produktet som i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis produktet er prøvet udover dette, vil vi betragte den som brugt.

For at modtage det fulde beløb, må du kun “prøve produktet” som i en fysisk butik og intet udover dette.

Tilbagebetaling af din ordre

Ved fortrydelse af dit køb, får du naturligvis det beløb du har betalt til os, tilbage. Ved værdiforringelse, fratrækkes dette i købsbeløbet. Ved benyttelse af din fortrydelsesret, refunderer vi hele beløbet inkl. Leveringsomkostninger og ekskl. Meromkostninger som hvis du har valgt hurtigere levering fremfor vores billigste leveringsmetode.

Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget produktet retur, medmindre du har givet os et bevis på at produktet/ordren er sendt.

Følgende skal returneres:

En kopi af ordrebekræftelsen, og det produkt du ønsker returneret så vi ved modtagelse af det returnerede produkt, ved hvilken betaling vi skal tilbagebetale. Dette fremskynder processen mellem Mobilhuset og dig.

Ved brug af reklamationsretten
Når du handler på https://mobilhuset.dk/ har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du kan få din penge tilbage, eller afslag i prisen ved en eventuel reklamation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig, grov, eller anden skadeforvoldende brug af produktet.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, du har opdaget manglen eller fejlen ved produktet. Hvis du gør dig brug af din reklamation indenfor 2 måneder efter, fejlen eller manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer ikke fragtomkostninger ved tilbagelevering, men vi tilbyder vores egne forsendelsesmetoder som er gratis.

Adresse og andet vil du modtage, efter du har kontaktet os via vores kontaktformular eller skrevet os en email.

Vi er ikke i stand til at kunne tage kontakt til dig hvis du udfylder forkerte informationer.

Du bedes oplyse os, på en detaljeret måde, hvad fejlen eller manglen er, når du benytter dig af din reklamation.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Produktet skal altid sendes i forsvarligt emballage eller andet, og du er ansvarlig for produktet fra afsendelse til modtagelse hos os.

Hvis du sender os et form for bevis at produktet er afsendt, kan vi tilbagebetale dit beløb hurtigst muligt.

Vi beholder os retten til at tilbageholde betalingen, indtil produktet er modtaget, hvis ikke du sender os ovenstående.

Andre spørgsmål?
Du kan kontakte os nederst under “kontakt os” eller læse mere under “ofte stillede spørgsmål” vores medarbejdere vil besvare dine spørgsmål indenfor 24 timer!